שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/08/2016 | 12:19 | מאת: קרין

היי.. לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל אנסה. אני מתלבטת עם ללכת לטיפול פסיכולוגי.. לפני חודש אני וחבר שלי נפרדנו אחרי קשר זוגי ארוך של כמעט עשר שנים לסרוגין.. ממש קשה לי להתמודד. האם טיפול פסיכולוגי יכול לעזור? אני מכירה את עצמי ויודעת שקשה לי לשתף ברגשות שלי ולהיפתח ולכן חוששת שהטיפול יהיה לי קשה או לא יעיל כי לא אצליח לספר על מצבי

היי קרין ההתלבטות שלך מובנית, בודאי אם את מכירה עצמך כמישהי שקשה לה להיפתח, ותמיד קיים קושי בהתחלה כשפונים לטיפול, חוששים, פוחדים,לפעמים גם בפגישות הראשונות עד אשר מוצאים את הסינכרון הנכון בין המטפל למטופל אבל...לשאלתך, בהחלט, נשמע שיש הרבה מקום להתבוננות ועצירה וחשיבה על הקשר שהיה ארוך ובודאי משמעותי, אולי גם מקום להתאבלות? אולי בכלל לקבל תמיכה? המטפל/ת יכול/ה לעזור לך להיפתח את לא לבד שם... ליאץ

מנהל פורום פסיכותרפיה