שנה למותה של חברתי הטובה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/08/2016 | 17:13 | מאת: רינת

שלום ליאת. היום לפני שנה חברתי הטובה נפטרה הייתי השבוע אצל משפחתה והכל חזר אלי היה לי מאוד קשה לשבת עם המשפחה ולחשוב שהיא איננה אני יושבת כל היום ובוכה.מה לעשות כדי לחזור לחיים רגילים ולהעלות את המצב רוח שהיה לי? אשמח לעצה תודה.

היי רינת מה שאת מתארת זו תגובה אנושית ומחוברת מאד למציאות, גם המפגש, גם הבכי, גם הקושי והעצב. לעיתים לא צריך "לעשות" דברים כדי להמשיך הלאה אלא פשוט לתת לתחושות להיות וכפי שבאו רק יחלפו או שעוצמתן תפחת ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה