ליאת יקרה...........

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/07/2016 | 11:32 | מאת: מיכ

מזמן לא כתבתי פה....הכל בסדר ובכיוונים ממש חיוביים ומשום מה זה מלחיץ אותי כי העליתי את עניין הפרידה....אני לא רוצה להיפרד, עשיתי מעין סיכום על כל הדברים והשינויים שעברתי ואפילו לא חשבתי עליהם, מסתבר שהטיפול עזר והרבה מעבר לכך :) אבל...לא רוצה להיפרד ופוחדת מזה ממש!!!!! כשהיא שאלה אותי על עוד מטרות, אמרתי משהו על חרדה שהיא בתגובה אמרה שאפשר להתגבר לבד...בקיצור, כאילו נגמר, לא רוצה שיגמר..אז מה אבוא סתם כי בא לי?...יש כזו אפשרות? לא רוצה לדבר על פרידות ומה הן עושות לי......מסובך...קשר שכזה...רוצה להרגיש שהיא לא מוותרת עליי בקלות, נראה שקל לה להיפרד ממני :( אוףףףףףףףף ודבר נוסף, אם תחזור תקופה לא טובה??? לא יודעת..רעיון????? חוץ מכמובן לדבר איתה על זה...

היי מיכ אפשר להגדיר מטרות שונות בטיפול או גם להפרד, זה עניין של החלטה משותפת, בכל אופן ע"פ מה שאת כותבת אולי הקושי אינו בפרידה אלא בחוויה שהיא לכאורה "קלה" איתה...? ואת זה ממליצה לך להעלות בפניה, ליאת

02/08/2016 | 16:14 | מאת: מיכ

חשבתי על זה וגם העליתי בפניה.....תודה לך!!! עדיין מתלבטת האם אני נשארת שם רק בגלל הפחד מפרידה ושאני לא חשובה עבורה ולא אשאיר חותם...משהו כזה או שיש עוד מטרות שכדאי לדון בהן....בהתלבטות כרגע תודה :)

מנהל פורום פסיכותרפיה