שאלה חשובה בבקשה....

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

26/07/2016 | 17:26 | מאת: אני

שלום וברכה אומרים שלבעלי הפרעת אישיות גבולית יש לעתים פגיעה בבוחן המציאות הבא לידי בהבחנה בין "עצמי" ל"לא עצמי", רציתי לדעת כיצד זה בא לידי ביטוי (אפשר דוגמה בבקשה?) תודה

היי אני את שואלת שאלה מורכבת שאין לה תשובה פשוטה במשפט. אבל הרעיון הוא שמכיוון שלעיתים אצל בעלי הפרעת אישיות גבולית הגבולות מטושטשים אז במצבים מסויימים יש פגיעה בבוחן המציאות שבהם הגבול בין האחרים לסביבה מטשטש עוד יותר למשל הם מרגישים שהם "נבלעים" באחר, או נפגעים ממשהו שקשור לאחרים אך הם משייכים אותו לעצמם ועוד... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה