התנהגות במצבי ריב

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/07/2016 | 12:44 | מאת: אנונימי

שלום רב , כל פעם שאני ואשתי רבים או שיש איזה ויכוח היא מצוברחת נורא ועושה פרצופים שממשיכים גם ליד אנשים זרים ומשפחה קרובה ואז אנשים נעלבים ממנה שעושה פרצופים שבכלל לא קשורים אליהם , ביקשתי ממנה שתעשה הפרדה בין הריב שלנו לצורה שהיא נראית ליד אנשים כתוצאה מהריב ואומרת שלא מסוגלת לשנות , מה אפשר לעשות? תודה מראש

היי אנומימי להמשיך ולדבר איתה על זה או לקבל שהיא כזו ולהעביר את המסר גם לאנשים הקרובים... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה