חזרה לחיים יציבים ולמצב רוח טוב

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/07/2016 | 12:53 | מאת: ורד

שבת שלום. אני מרגישה שאני קמה בבוקר עם חיים לא יציבים אין לי מסגרת כרגע אין לי תעסוקה לא יודעת במה להתחיל,מה אני יכולה לעשות כדי לצאת מהמערבולת הזאת? תודה.

היי ורד נסי לחשוב מה יכול לעזור לך כן להרגיש יותר טוב. למשל.. האם את יכולה לחשוב על דברים שכן יש עדיין בחייך? לפעמים מדובר בדברים פשוטים כמו: בריאות, משפחה, אהבה.. דבר נוסף האם את עושה משהו כדי כן לחפש מסגרת? לעיתים צריך סבלנות רבה והרבה אורך רוח כאשר מדובר במציאת עבודה. האם יש דברים שאת יכולה לעשות שאינם קשורים לתעסוקה? ספורט, חברים ועוד? ליאת

21/07/2016 | 22:48 | מאת: ורד

מה עושים ברגע שמגיעה מחשבה שלילית ואי אפשר להוציא אותה מהראש? האם אפשר לנטרל מחשבה שלילית ברגע? תודה.

מנהל פורום פסיכותרפיה