מצב רוח ירוד ביומיים האחרונים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/06/2016 | 20:41 | מאת: רינת

שלום ליאת. במשך הרבה זמן הרגשתי מצויין גם קניתי את הספר בוחרים להרגיש טוב וזה עזר לי,יצאתי תפקדתי פתאום ביומיים האחרונים אני מרגישה ירידה במצב רוח ואפילו הספר לא עוזר לי ביומיים האחרונים. מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר את המצב רוח שהיה לי? כי גם ביומיים האחרונים אפילו הספר לא עוזר לי וכמה שאני מנסה להרגיש טוב אני לא מצליחה.אני מאוד אודה לך על עצתך איך להחזיר את המצב רוח שהיה לי.תודה רבה.

היי רינת שמחה שקנית את הספר וטוב שהוא עוזר אבל... לפעמים צריך להבין דברים יותר לעומק כדי לחוש טוב ממש ממש מבפנים הספר מדבר על התמודדות עם דיכאון והוא נהדר בזה, הוא פחות מתעסק בגורמים לדיכאון או למצב רוח הירוד ולפעמים אם לא מטפלים בגורמים קשה להחזיק לאורך זמן את מצב הרוח הטוב חג שמח ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה