מקווה שאת בסדר.....................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/05/2016 | 20:35 | מאת: מיכ

ליאת יקרה, נראה כי כל הפסיכולוגים עסוקים :( וקצת מרגיש לי לבד.. וגם מרגישה שלעולם אצטרך אותה כי לא יודעת לווסת רגשות...איך לומדים לא להיות רגישה מדיי? לבכות פחות? זה מוזר כי רוב מי שכותב בפורמים על טיפול אומר שלא יכול לבכות ו או להביע רגשות ואצלי הפוך...מביעה המון רגשות, לא תמיד יש את המילים להביע אך רגשות יש בשפע יותר מדיי.............רוצה פחות :(

היי מיכ אני בסדר, אכן עסוקה :) מבינה גם את הרגשת הפגיעות שמלווה אותך כל הזמן והצורך בעזרה ובויסות. לא חושבת שכל מי שכותב פה מתקשה בהבעה רגשית מניחה שיש לא מעט שחשים כמוך שהקושי הוא בתחושת עודף והצפה רגשית. זה באמת לא קל אבל לאט לאט לומדים לחיות עם זה ... ליאת

18/05/2016 | 15:16 | מאת: מיכ

שמחה שזה רק עניין של עסוקה... לפי מה שכתבת נשמע שלא ניתן לשנות ואולי זה סוג של אופי? ואני חשבתי שלומדים לווסת וההצפות יפחתו? תקני אותי אם אני טועה.

מנהל פורום פסיכותרפיה