איך אני יכולה להחזיר סוף סוף את ההרגשה הטובה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/04/2016 | 11:44 | מאת: לימור

שלום שמי לימור אני חווה הרגשות לא טובות בתקופה האחרונה חוסר חברה לטיפול אני לא יכולה ללכת כרגע לצערי בגלל סיבות אישיות וסיבות משפחתיות אני מרגישה שאין לי עם מי לדבר על הרגשות שאני מרגישה איבדתי את הכייף שלי בתחביבים שאני אוהבת לעשות.מה אני עושה?

היי לימור אולי תנסי לחשוב על קבוצות שאת יכולה להצטרף אליהן שהינן ללא עלות קבוצות שנפגשות דרך הפייסבוק או פורומים קבוצות קריאה- אם זה מעניין אותך, קבוצות מדיטציה או גם לנסות לקבל טיפול מוזל דרך קופת חולים. ליאת

02/05/2016 | 09:30 | מאת: לימור

תודה,חג עצמאות שמח.

מנהל פורום פסיכותרפיה