מבעבע

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/04/2016 | 15:13 | מאת: Sigal

שוב אני כאן ...שוב הגל העכור הזה...שוב טריגר שזורק לשם . כל כך חשופה...כל כך רוצה לצעוק את הכל מתוכי ולא מצליחה ...היום הם כמעט שסיפרו במקום לא נכון..כבר לא מצליחה להחזיק אותם ...

היי סיגל יקרה. איתך... יש ימים כאלו של טריגרים שיוצרים את התחושה של להיות חשופה עד העצם. אלו ימים קשים ומטלטלים. אני פה... ליאת

14/04/2016 | 08:40 | מאת: ניצה

אני סובלת מדיכאון וחרדה 4 שנים.כמעט כל 3 חודשים,הייתי מקבלת התקף חרדה ודיכאון מתמשך עם בכי ונבהלתי מאוד.בין לבין גם יש לי תקופות טובות.אני לוקחת תרופות פסיכיטריות להרגעה אני כמעט שבועיים לא יכולה לתפקד בבית ומנסה לצאת כמה שיותר מהבית.אבל שאני חוזרת לביתי אני לא מסוגלת לתפקד.מה אני צריכה לעשות? אנא חזרי לי תשובה,תודה לך מראש.

15/04/2016 | 05:47 | מאת: שירלי

אשמח להמלצה לספרים מועילים וטובים בתחום הפסיכולוגיה החיובית אני בת 25 דיכאונית לאחר בדיקות שונות וניסיון עם כדור נגד דיכאון אני לא מוכנה כרגע ללכת לטיפולים בגלל סיבה אישית כלשהי אלא לעזור לעצמי להבין לבד את הבעיות שלי המלצה מישהו יודע? תודה.

מנהל פורום פסיכותרפיה