בת 57 בן זוגי התחתן עם אחרת ואני במשבר.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/04/2016 | 12:47 | מאת: 2658

אני גרושה בת 57 הוא גרוש בן 63.5 היינו יחד כ4 שנים. חזר בתשובה נפרדנו ביוזמתו,הפריעו לו דברים כמו לדוג' שהבן שלי גר עדין איתי(סיים לימודים באוניברסיטה לא מזמן) ולכן לא נעים לי שבן זוגי ישן אצלי. (לא בגלל החזרה בתשובה) דוג' נוספת אני עובדת משמרות וזה כולל שישי בערב.. אתמול התחתן עם אחרת, ואני שבורה. מכה על חטא חושבת כל היום על כמה אני אוהבת אותו, ולמה לא נתתי לו יותר תשומת לב..

היי לך יכול להיות שיש משהו בארוע החתונה שעושה את הפרידה ליותר "סופית" ולכן אפשר לראות את זה כעוד שלב בתהליך הפרידה הפנימי שלך ממנו שעוצמתו כרגע גבוהה אבל כנראה תדעך עם הזמן. חושבת שאין טעם להכות על חטא, למרות שמבינה את התחושה. דברים מתרחשים לעיתים באופן שהם מרחשים ולהכות על חטא זה שוב דרך מתוחכמת של הנפש להמשיך ולהתעסק בפרידה ובו. עדיף בשבילך שתנסי להיות במקום שחושב קדימה על אופציות אחרות שאינן קשורות אליו, אם תפני את המקום בתוכך יש יותר סיכוי שתגענה. חג שמח! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה