התמודדות עם מחשבות מדכאות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/03/2016 | 12:53 | מאת: סימה

חג פורים שמח. לעיתים קרובות אני סובלת ממחשבות מדכאות ושליליות.זה מכניס אותי למועקה איומה שלא עוברת לי אפילו לפעמים יום שלם.מה אפשר לעשות כדי להתמודד עם התופעה הזאת? תודה רבה.

היי סימה מניחה שהמחשבות המדכאות נושאות אופי מסויים שבדר"כ חוזר, יתכן שגלום בתוכן איזשהו נושא ש"יושב" עלייך ואינו מעובד מספיק. טיפול רגשי יכול לעזור ולהקל אם תעבדי בו את הנושאים החוזרים, מדיטציה גם יכולה לעזור. ליאת

28/03/2016 | 08:39 | מאת: סימה

איזה טיפול רגשי יכול לעזור במקרה של מחשבות מדכאות? תודה על המענה.

28/03/2016 | 19:55 | מאת: סימה

כמו ששאלתי אשמח לדעת איזה טיפול רגשי מתאים לדיכאון? ואני רוצה לומר שיש לי בנוסף בעיקר בערב מוקדם עייפות ותחושות מועקות והזעות איך ניתן לטפל בעניין? תודה וסליחה על ריבוי השאלות.

מנהל פורום פסיכותרפיה