ליאת יקרה- פורים שמח לכלם

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/03/2016 | 23:20 | מאת: מיכ

הי,היה לי יום הולדת השבוע, פעם רציתי ותכננתי שביום הזה אני אתאבד.....נשמע נורא! חשבתי שדווקא ביום הזה אני רוצה למות :( היום אני במקום אחר!! , היום רוצה להרגיש נאהבת ביום הזה וזה מתחיל לקרות! זה מרגש אותי! ואני רוצה להוולד מחדש...לא במובן של פעם, שוב היום להוולד מחדש הכוונה פשוט לחיות אחרת, להנות מחיי, כל זה התאפשר לי בזכות הטיפול ויש לך גם חלק מזה.....אז רציתי לומר פורים שמח לך ולכלם, ותודה ענקית על היותך כאן. והאם תוכלי לומר מספר מילים על הרצון הזה דווקא ביום הולדת? קצת תובנות? ......היום רוצה לחגוג אותו, פעם לא אהבתי כל כך את היום הזה הוא היה יום עצוב......היום לא! פורים שמח ותודה על הכל, מיכל

מיכ יקרה אני שמחה לשמוע שהפעם התחושה אחרת, המון מזל טוב והרבה אושר ובריאות ושמחה, מאחלת לך שבאמת השנים הבאות יעברו ביתר קלות, ותודה על מילותייך החמות. אולי הרצון להפסיק הכל דווקא ביום ההולדת הוא כי היום בו ניתן לך חיים. אין לי משהו חכם מזה כרגע לומר. מעבר לזה... צריך להכירך טוב יותר כדי לדעת משמעויות נוספות אבל הכי חשוב שזה לא מה שאת מרגישה כעת. פורים שמח! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה