דיכאון שלא עוזב אותי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/03/2016 | 18:37 | מאת: דנה

אני לא יודעת עם זה מתאים לפורום הזה עם לא אשמח עם תפנו אותי לפורום מתאים אחר בנושא.אני סובלת מדיכאון זה לא עוזב אותי אני רוצה לחיות חיים שמחים בלי דיכאון.עברתי כל מיני דברים לא נעימים בתקופה האחרונה גם בענייני עבודה ואני רוצה לחזור לעצמי.אפשר עצה בלי טיפול? תודה.

היי דנה את מבקשת עזרה לטיפול בדיכאון אך בלי טיפול , זה קצת כמו לבוא לרופא ולבקש ריפוי בלי תרופה :) אני חושבת שיכולות להיות מגוון דרכים לטפל בדיכאון אבל בכולן חשובה המוטיבציה שלך האם יש לך מוטיבציה לטפל בזה? מגוון הדרכים הן למשל: טיפול רגשי טיפול תרופי טיפול באחד מהכלים של רפואה משלימה מדיטציה ועוד... ליאת

20/03/2016 | 20:53 | מאת: דנה

איזה טיפולים ברפואה משלימה מתאימים לדיכאון? תודה.

מנהל פורום פסיכותרפיה