מקום

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/03/2016 | 08:10 | מאת: Sigal

מחפשת מקום כאן שם , בטיפול מחפשת מקום לנוח , לשקט לקצת הרגשה של קיימת ולא מוצאת בשום מקום . מרגישה תלושה ,מפורקת שוב המון אנשים לידי ואני לבד עם עצמי ...כלום לא מרגיע כלום לא נוגע .. בודדה ..זה כל כך עצוב .

היי sigal ה קשה ואני מבינה שלפעמים גם בקרב אנשים חווית הכאב של הבדידות הפנימית נוכחת ומציפה איתך ליאת

20/03/2016 | 18:59 | מאת: רינת

שלום ליאת.מאוד חשובה לי העצה שלך לעזרה עצמית כאלטרנטיבה לטיפול.מיום שישי אני מרגישה חולשה נפשית מצב רוח ירוד כל הזמן אני רוצה לשכב במיטה,עד לפני יום שישי הכל היה בסדר,איך אפשר להתמודד ולהחזיר את המצב רוח שהיה לי לפני ולהתגבר על עייפות וחולשה?אני ממש מודה לך,ערב נפלא.

מנהל פורום פסיכותרפיה