רוצה לחזור לחיים נורמלים ושמחים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/02/2016 | 10:13 | מאת: איילה

שלום רב.שמי איילה אני גרה בצפון.בשבוע האחרון אני מרגישה ירידה במצב רוח בין היתר בגלל שאין לי בן זוג,אני לא עובדת כרגע סיימתי קורס לפני שבועיים ומאז אין לי שום עבודה שום לימודים אני קמה בבוקר עצבנית אני הלכתי ללשכה ונרשמתי אבל עדיין לא מצאו לי עבודה עקב זה אני מרגישה מצב רוח ירוד ודכדוך.איך ניתן להחזיר את עצמי לחיים נורמלים ושמחים,בלעדי טיפול כזה או אחר? תודה.

היי איילה נורמלי וטבעי שתרגישי דכדוך לאור החוסרים שתיארת. חשוב בתקופות כאלו לזכטר גם מה "יש" למרות שלכאורה האין יותר בולט. אולי אפילו לעשות לעצמך רשימה של היש בחייך. האפשרות לחזק את עצמך שלא דרך טיפול יכולה להיות דרך קריאת ספרים מעצימים (ביירון קיטי, "בוחרים להרגיש טוב" של ברנס- למשל) או דרך תמיכה רגשית למשל: של חברים או משפחה, אולי אפילו פורומים באינטרנט, כל מה שיכול להוות תמיכה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה