ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/02/2016 | 19:37 | מאת: סיגל אביב

אם אני מבינה אותך נכון אז בעצם זה יכול להתקיים יחד טיפול חדש וגעגועים למטפלת קודמת ...אם אני אתן להם מקום להתגעגע ככה איך אני אצליח ליצור קשר אמיתי עם מטפלת חדשה ....זה כמו לצאת עם בן זוג חדש ולחשוב על הקודם :( והאמת שחייבת להוציא כמה דברים שהגענו אלהם ולא נגענו חלק מהפצע האמיתי וזה נראה לי מוקדם אחרי שתי פגישות אז אני תקועה עם זה בגרון כמו עצם ....לא יודעת ליאת זה מוזר כל כך ..ותודה לך על התשובה

היי סיגל אביב הבנת אותי נכון, ובהחלט הרבה פעמים אנחנו נמצאים בשני "מקומות" וזה בסדר וכן, לעיתים גם כשמכירים בן או בת זוג חדש/ה יש בהתחלה עדיין משהו מהקודם/מת וזה בסדר ונורמלי. אולי צריך עדו קצת זמן, אמון, קשר, בטחון, כדי לגעת בדברים היותר כואבים... ליאת

06/02/2016 | 18:57 | מאת: סיגל אביב

מבחינתי זה הכי נכון ליקפוץ לאש ...זה פשוט מכלה אותי מבפנים זה שם כל כך שזה פשוט בילתי נסבל להיות עם זה לבד וזה מוציא מתרדמת דפוסים ישנים . השאלה שלי דווקא מהצד המטפל שברור לי שהיא זאת שתענה לי על כך בסופו של דבר . בגדול רוצה לדעת עד כמה זה קשה ובעייתי להיות במקום המטפל מוקדם כל כך ישר בלב הכאב ..

מנהל פורום פסיכותרפיה