טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/02/2016 | 07:01 | מאת: סיגל אביב

בזהירות מהוססת משתפת שיש לי מטפלת חושבת שגם התחלה של טיפול . יש לה כל הנסיון והמקצועיות שצריך אבל המקום .. קצת כמו בדירה להשכיר ...לא יודעת איך הצליח להפתח במקום כזה ובכל זאת לא יוצאת בהצהרות והכי מנסה בעולם .. זה במרפאת רופאים .....זה מרגיש שהחוץ ניכנס פנימה ...ויותר מזה פעם ישבתי על הרצפה שם על הרצפה הרגשתי שכולם רצויים ויכולים להגיע ...בכורסא זה מרגיש רישמי לא קרוב לא מחבק כמו לשבת מול רופא .....והכי בעולם אני מתגעגעת למטפלת הקודמת מתי יפסקו הגעגועים האלה זה כל כך שורף...זה קם בבוקר בנשמה והולך לישון בן חדרי הלב ...אוחז כמו צבת ולופת ולופת....

היי סיגל אביב שמחה שמצאת מטפלת חדשה ואולי עם הזמן יהיה אפשרי פחות לראות את החסך ויותר את המלא. לא קל להחליף מטפלת, גם לא מקום וקליניקה, וברור שיש געגועים לקודמת...כמו בחיים, אנחנו נושאים עימנו הפנמות של מערכות יחסים גם כשאנחנו "מתקדמים הלאה" זה נורמלי אנושי ומובן. ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה