מוזר

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/02/2016 | 22:19 | מאת: מיכ

הי ליאת, מה שלומך? אצלי בסדר, דווקא די טוב...אבל דווקא בלילה מתעוררת מחלומות לא טובים..וזה מוזר לי. למה זה קורה עכשיו שאין שום סיבה..ובטיפול סתם כזה רגיל..אבל בלילה לא טוב ....למה זה קורה לי??? זה הגיוני??? שבעצם טוב לי ואני לא עצובה ולא כלום??? והחלומות מטרידים????

היי מיכ החיים שלנו הם הרי לא קו ישר אלא גלים עולים ויורדים וכך טבעו של גל שהוא לפעמים שקט ביום לפעמים מציף בלילה. לא נראה לי שצריך להבהל אלא להסתכל מה החלומות אומרים? מה הם מסמנים? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה