תחושת מיצוי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/02/2016 | 14:11 | מאת: מאיה ת

זוהי אינה הודעה אובדנית, רק מעין תהייה שאלה עצמית תחושה כזו של מיציתי את עצמי בחיים , יש לי משפחה , ילדים בן זוג עבודה השכלה אקדמאית גבוה אני באמצע שנות השלושים לחיי וכבר אין לי למה לשאוף לא מענין אותי לרדוף אחרי רכוש כך שלהשיג רכוש רב או נכסים ממש לא מענין אותי יש לי מס' תארים אקדמאים כך שלימודים כבר לא מאתגרים אותי , תחושת מיצוי מה עושים? ולא טיפול לשם הלכתי שנתיים ואפילו לא דיברתי

היי מאיה תחושת ההתמלאות מהחיים לא מגיעה רק מההישגים אלא מהדרך. מהדברים הקטנים שבדרך. ממה שקורה לך בתוך כל אותם תחומים שתיארת, למול בן הזוג, הילדים, למול עצמך, האם אלו מערכות יחסים מספקות וממלאות? האם את מרגשיה כך גם מול עצמך? לפעמים יש מיש מתקשה להרגשי את כל אלו כפי שתיארת ואז צריך להבין מה מקשה, מה מקורה של התחושה, מה קורה בתוך כל עולמות התוכן שתיארת ועוד. כתבת לא טיפול אבל בכל זאת השארת פה את השאלה בפורום שעוסק בטיפול :) אני חושבת שאם היית שנתיים בטיפול ולא דיברת כנראה משהו שם לא עבד בשבילך אבל אולי יתכן שמטפל/ת אחר/ת שיטה אחרת כן יעבוד? שווה לחשוב על זה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה