המשך

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/01/2016 | 17:40 | מאת: אילנה

הי ליאת, הפחד האמיתי שלי באמת הוא שאני מרגישה בזמן האחרון שאני ממש נקשרת אליה וזה ממש מעסיק אותי וזה אפילו קצת מגיע למצב שאני חושבת על זה דיי הרבה. אין שזו אחת הסיבות בגללן הגעתי לטיפול. אך אני מאוד חוששת להגיד לה את זה...האם זה נכון להגיד למטפלת שנקשרתי אליה? זה ממש מפחיד אותי כי להיקשר לא מוציא ממני דברים טובים ואני מרגישה שאני מאבדת שליטה, ויותר מזה אני מפחדת שזה יחסום אותי כי אז הכל הופך ליותר אישי...ולמרות שברור לי שלא יהיה בניניו קשר מעבר לטיפול, כאילו משהו בי כן רוצה את זה...הרי היא האדם שיודע עלי הכי הרבה עד היום (:....בקיצור אני מאוד מוטרדת...והמחשבה אם לספר לה או לא לא מניחה לי... אשמח לעזרתך

היי אילנה כתבתי לך למטה אבל שוב דגה מתוך מה שכתבת את מה שנראה לי כמשפט החשוב שבו את בעצם אומרת: אם אני נקשרת- אני מאבדת שליטה- קורה משהו לא טוב. על הסכמה הזו רצוי וכדאי לעבוד בתוך הטיפול, אז כן...לשתף :) ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה