..

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/01/2016 | 20:38 | מאת: מיכ

סתם כזה חסר לי משהו......אני מצליחה, החיים בסדר..מפחדת כאילו כשטוב לי.. וכאילו יש צפיות שאשאר בסדר ומסובך לי ואין את מי לשתף ממש....הייתי בפגישה דיברתי על מטרות..העיקרית עלתה ככה בקטנה כי היה לי קשה...מאז שעברה מנסה להראות שבסדר, משכנעת את עצמי ואותה, שומרת את הידיעה שהיא כאן בלי לכתוב לה הודעות בין..ואז רוצה שננסה מהתחלה נציב מטרות..שטויות..זה לא ילך... אפילו על פיגוע שקרה קרוב אליי ( לא ראיתי אותו)לא חוויתי טראומה מזה, אבל לא דיברתי...על שום קושי רציני שמנסה כבר חודש להעלות...אז הכל צף לי עכשיו...הפגישה הייתה נינוחה וכזו בסדר..רצינית עם מטרות...אוף הכל צף לי עכשיו בבום אחד גדול ונראה לי שככה יקרה לי עוד מעט עם האוכל שאני מצליחה כבר הרבה זמן לשמור........עצוב לי :(

מיכ יקרה דווקא בין העצוב אני שומעת הרבה חיים גם אם הם "רציניים" ו"בסדר" לא תמיד אנחנו צריכים ריגושים או סערות. לפעמים החיים הם הרגעים האלו שאנחנו אוספים אותם אחד לאחד. שבת שלום :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה