ליאת יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/01/2016 | 07:51 | מאת: מיכ

השבוע אני בבית אחרי ניתוח קטן, לא רציני... לא שוחחתי איתה, מחכה לפגישה, היא הייתה חולה בשבוע שעבר וסתם ניצלתי את זה לפסק זמן של חשיבה. אני כל כך רוצה להפסיק עם המחשבות של קשר, אמון וכו'... אני חושבת שאני בכיוון הנכון, חושבת יותר מה המטרות שלי ואיך לומר לה, מחכה לפגישה ולא שולחת הודעות. רוצה להחליט מה עושים הלאה...ובכלל המקום החדש, הנסיעה שלה וביטול הפגישה כי לא הרגישה טוב נתנו לי פסק זמן של חשיבה....מקווה שאצליח להגיע לפגישה ולדבר על מטרות ולבדוק מה קורה ומה אני רוצה מעצמי...אם לא אחשוב על הקשר כל כך הרבה נוכל יותר להתמקד בדברים אחרים כנראה..תודה שעזרת לי לחשוב על כך. מיכל

מיכ יקרה נפלא שלקחת את הדברים למקום שנשמע לי נכון ומדוייק. שאפשר לצפות על עצמך מעט מהצד ולראות לאן המחשבות הולכות, מהן "החומרים" שמזינים אותן ואיזה סוג הזנה זו , האם מתאימה או האם משרתת שוב את אותם מקומות מוכרים לנו שאולי לא באמת עוזרים לנו? הרבה בריאות! (כי זה הכי חשוב) ליאת.

06/01/2016 | 13:19 | מאת: ממממ יאללה ביייייי

רק לאחרונה פירקתי קשר של 8 שנים בשנים האחרונות הקשר עסק יותר בקשר בינינו ופחות במטרות שלי ... תחושות הבטן שלך לא משקרות קשר שעסוקים בו יצר על המידה זה לא קשר בריא הטיפול הוא שלך ובשבילך, הקשר ביניכן זה רק מטאפורה לא האובייקט עצמו... אל תתבלבלי הייתי שם וזה היה נורא בכל קנה מידה ועשה נזק לטווח הארוך והקצר, אבל זה לא אמור להיות ככה תחזיקי מעמד ותהיי חזקה

מחזקת אותך, את צודקת. מה שלומך? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה