שנה אזרחית טובה+ תרגיל

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

בפתחה של שנת 2016 מאחלת לכולכם שנה טובה טובה עם הרבה: בריאות, אושר, אהבה, הצלחה, שפע וחיבור נכון ואותנטי לעצמכם ולאחרים. ממליצה מאד על תרגיל (אני עצמי עושה אותו כל שנה) שבו כותבים (חשוב לכתוב) את כל הדברים שאנחנו רוצים להשיג ולהגיע אליהם בשנה הקרובה ובכל תחום. ממש כותבים הכל, ועם כל הפרטים ויוצרים איזושהי "תמונת חיים" שאליה אנו שואפים. הכתיבה, התמקדות והאמירה יוצרים מצב שהלא מודע שלנו (וגם המודע) מכוון למה שכתבנו והדברים מתחילים להתגשם. אז שוב... שונה טובה! ליאת.

07/01/2016 | 06:54 | מאת: סיגל אביב

תודה מהמקום הקרבני שאני נמצאת בו מעדיפה לחכות עוד קצת ...אז השנה התחלתי עם המון חשבון נפש וכרגע בלי שום מטרה או רצון ...פרט לרצון לעבור כל יום בנפרד בשלום ובשקט יחסי ..התנודות חזקות מידי כרגע .

זו מטרה ראויה מאד :) מאחת שקט ושבת שלום ליאת

10/01/2016 | 00:32 | מאת: ת

אני סתם עוברת אורח ולא כותבת אף פעם בפורומים. זה תרגיל לא פשוט (בשבילי). שתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ובכלל... ובכלל החיים ממש קצרים והזמן עובר נורא מהר ואם לא עכשיו אימתי?

מנהל פורום פסיכותרפיה