ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/12/2015 | 17:35 | מאת: סיגלאביב

הלב שלי נשרף מבפנים. זה יגמר אי פעם ההרגשה הזו שאבא שלי ניצח אותי בגדול.זה כל כך לא הוגן ....מרגישה שרוצה לאבד אחיזה ולהתפרק כל כך מפורק לי בפנים ...הלב שלי מנופץ לרסיסים ...זאת פרידה לא הוגנת ...הלוואי והייתי שונאת אותה או היא אותי .הלוואי והיה לי על מה לכעוס חוץ מעל עצמי שפשוט הדפוסים שלי לא איפשרו לה לטפל....מרגישה רע כל כך ...

היי סיגל אביב את אומרת שאבא ניצח ואני בטוחה שכך זה מרגיש, אבל דווקא משום שאינך שונאת אותה ואת גם מבינה מה קרה זה מראה שהוא לא ניצח. תנסי למצוא את הקול הזה בתוכך, אני יודעת שהוא קיים. מאמינה בזה. כמו שקיימים גם קולות אחרים, יש את הקול שאומר- לא לתת לו לנצח, לא לוותר. ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה