ליאת יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/12/2015 | 21:26 | מאת: מיכ

מה שלומך? אני נמצאת במקום כרגע בניסיון צמיחה, לא מתקשרת בין הפגישות איתה, זה קצת חסר אבל יודעת שהאפשרות לכתוב לה תמיד קיימת...היא אמרה שזה כבר טוב :) קראתי את אשר כתבת לאחרים ואני מבינה שצריך לחזור למטרות ולא כל הזמן לקשר..אז מנסה. יש לי בעיה שאני לא מצליחה לשתף כמו תמיד בגלל המקום החדש, לא רוצה לבזבז זמן ומשאבים במקום שקשה בו אבל ממשיכה לנסות....מנסה לחזור למטרות. ושאלתי היא האם אפשרי בטיפול לשפר בטחון עצמי? להעלות אותו יכולה להוות מטרה טובה בטיפול?

היי מיכ שמחה שאת חושבת על הדברים שעולים פה ועל הנושא החשוב של מטרות בטיפול. כן, אני חושבת שאפשר לשפר דימוי עצמי ובטחון עצמי כמו גם שאני חושבת שזה לא דבר פשוט - אבל אפשרי? בטוח. זה טוב לדעתי לחזור לפעמים למקום שהוא עוגן. להתחבר לשאלות ראשוניות, מה אני מחפשת בטיפול, לאן הולכת, כן לנסות לשתף כשקשה, שבת שלום :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה