שוב כאן..

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/12/2015 | 20:32 | מאת: מאיה

המטפלת שלי נסעה..הרבה זמן לא הרגשתי כל כך משוחררת. זה שאני יודעת שאין טיפול השבוע ושבוע הבא מאוד מרגיע אותי. מה זה אומר עליה? עלי אני יודעת מה זה אומר..אין לי הרבה ברירות אלא להיות בטיפול אצלה. זה לא ממש מבחירה. אבל אני בסדר עם זה..רק תוהה מה פשר ההרגשה הזו. שיחרור.. מצד שני עכשיו כשהיא נסעה קורים כל מיני דברים חדשים שבטוח הייתי מספרת לה אותם. ולרגעים נדמה לי שאולי זה שהיא לא כאן,זה טוב מהבחינה הזו כי היא בטח הייתה עושה מזה סרט..בעוד שאני סהכ די ממוססת את זה ומחליקה את זה ממני והלאה.. אני כל כך לא מבינה את העולם הזה של הטיפול,שלהיות בטיפול בחוסר הבנה כזה,מרגיש כמו להיות מנתחת בלי לדעת באיזה צד נמצא הלב... אני קוראת מה אחרות כתבו כאן..זה נשמע לי שהקשר שלהן עם המטפלת הוא ממש אמהי..נוטש..כואב..אז אני לא מבינה את הטיפול..וגם קצת רוצה שגם הקשר שלי איתה יהיה כזה אמיתי..

היי מאיה חושבת שקוראים פה הרבה צדדים שקיימים בטיפול. באמת לא תמיד קל להבין מהו טיפול וגם כל טיפול נחווה אחרת כי הוא נוצר משני אנשים שונים. מבחינתך, בהחלט מעניין לחשוב מה כן את מקבלת אצל המטפלת, אבל גם מובנת הרגשת "החופשה" . לעבוד על עצמנו ולטפל בעצמנו זה לפעמים קשה :) יותר קל לעיתים לא לטפל, לא לגעת. מעניין גם שכתבת על בנות שכותבות על קשר אימהי כואב ונוטש וכתבת זאת באותה נשימה... שבת שלום ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה