היא לא פה..

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/12/2015 | 11:49 | מאת: מיכ

כמעט כתבתי לה , סתם כזה שלוש נקודות שתזכור אותי ש.....אוף אבל אני לא אעשה את זה כי היא בחופש, בחו"ל, ובעצמה אמרה שהיא זקוקה לזה לנוח ולחזור עם כוחות...מרגיש לי לבד. למרות שאני לא ממש לבד....אבל המעבר למקום אחר שאני שונאת והנסיעה שלה....חבל שאני ככה תלויה בה.....טיפשי לחכות למישהו ככה :(

14/12/2015 | 18:57 | מאת: סיגל אביב

ממש לא זה מעיד על קשר משמעותי וטוב ...וכן שתכן נחות ויהיה לכן יותר כוח להמשיך לעבוד כי טיפול זאת עבודה קשה מאוד ולא גן עדן כמו שחושבים...חיבוק ענק ומשאית של כוחות...נשאר עוד קצת ממש ועכשיו חזרה לשגרה ככה שזה יהיה קל יותר

היי מיכ בקרוב היא חוזרת...עוד קצת. ליאת

14/12/2015 | 21:02 | מאת: מיכ

כן עייפות החומר... הערב נשברתי בדיאטה...אבל מבטיחה לעצמי שממחר זהו חוזרת שוב...אוף זה מטלטל אותי. תוהה אם יש קשר לזה שהיא לא פה או שבגלל שהחזקתי את עצמי כל חנוכה החלטתי להרפות היום...כשמרפים משמינים :( נטייה להשמנה תמיד הייתה....וגם התאווה הזו לאוכל...מקווה שיעבור לי הרצון והתאווה הזו לפחמימות. שתחזור כבר....חיכיתי מספיק!! טוב שאת פה ושיש את המקום הזה לפרוק כשקשה. תודה ליאת יקרה. שתהיה שגרה מבורכת לכלם...

מנהל פורום פסיכותרפיה