נר שמיני

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/12/2015 | 20:02 | מאת: מיכ

ואני מוצאת את עצמי לבד....לא יודעת דווקא כל השבוע הייתי עסוקה וכשאני לא עסוקה חושבת עליה. טוב הילדים די גדולים יחסית. אוף עד שתחזור...יהיה סופ"ש וזה קשה לי..מתגעגעת עד כאב. מבאס אותי שאני ככה. חלמתי שמאשפזים אותי ומדברים איתי מילים רכות כאלה והיה נעים אבל היה גם מאוד מביש...ותוהה אם זה רצוני לפעמים למרות שמנהלת אורח חיים רגיל למדיי ומעולם לא אושפזתי או אובחנתי במשהו..לא יודעת רצון להחזקה כזו שלא אמעד...והנה לא מעדתי ממש בחנוכה עם האוכל הזה בכלל.. רק אלוהים יודע איך...אוף קשה לי. המשך חג שמח. מיכל

היי מיכ כן, ברור שאחרי 7 נרות בנר השמיני כבר אין כוח :) מכל הבחינות וכן, לפעמים מרגישים לבד, ולפעמים סתם מפנטזים על החזקה ולהיות במקום "המטופל" ולא רק "המטפל" או "המארח". ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה