להיות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/12/2015 | 13:18 | מאת: סיגל אביב

ליאת כתבת לגל משפט שהכה אותי בבטן הרכה "להרגיש אהובה גם מבלי שאת נותנת משהו" מבחינתי זה יותר מזה זה להיות נוכחת ..להרגיש שרואים אותי. קשה לראות את זה ככה כי אני יודעת בדיוק לאן זה לוקח אותי . ליאת מפחדת להגיע השבוע לטיפול בגלל הפגישה האחרונה ומצד שני מנסה לא להיות שם לתת למה שצריך להיות לקרות ..מפחד של נבואה שמגשימה את עצמה. ההרגשה הזו של החיבור לחלקיי ההבנה שכולם אני עדין כאן מרגשת כל כך ועצוב כי חוץ מבוירטואל אין לי את מי לשתף ...כי אף אחד לא יבין את זה ..ואני לא יודעת אם התגובה המתחמקת שלה (סמיילי ) להודעה ששלחתי ושיתפתי אותה היא מכעס על ההתנהגות שלי מהפגישה האחרונה או הצבת גבולות לעצם ההודעה ושלא נדבר על הדברים בהודעות כי אם בפגישה .....הראש שלי אוכל סרטים . תודה על היותך ..

היי סיגל אביב בתחושתי זו אמירה על כך שתדברו בפגישה ולא ממקום של כעס. מבינה את מה שכתבת, הרצון שיקבלו אותך על היותך נוכחת...מסוג הרצונות הכי עמוקים ואלו שהכי קשה להאמין שיגיעו. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה