ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/12/2015 | 16:10 | מאת: סיגל אביב

אני כזאת סתומה עוד פעם הצלחתי להרוס פגישה לדחוף לפגוע בה נמאס לי ממי שאני מהרגעים האלה שהרוע שהוטבע בי כל כך טוב יוצא החוצה . ואני לא מצליחה להשתלט על עצמי והיא כל כך לא מבינה שאני באמת לא יכולה לשלוט בפיצול הזה היא רוצה ממני משהו שאני לא יכולה .

08/12/2015 | 16:57 | מאת: סיגל אביב

אני לא מצליחה לתת לה לטפל בחלקים האלה בדפוסים האוטומטים .כל פעם שהיא מתקר

08/12/2015 | 17:03 | מאת: סיגל אביב

בכל פעם שמתקרבים לגעת בדפוסים האוטומטים אני מתפצלת לילדים היאנכועסת שזה מניפולציות כדי לא לגעת אולי היא לא מבינה שהחלקים האלה לא ייתנו לי לעולם להשתחרר ממנו בחיים אני כבולה לשם בשרשרות ואויי למי שיפר את מה שהם אומרים . לפני חודשיים היא כמעט ויתרה אמרה לי שהיא מוכנה להמשיך לנסות הפעם ניראה לי שהיא מוותרת ליאת אני נישרפת מבפנים באמת..

אף פעם כל עוד יש תקווה ויש קשר ויש! את שם, גם כשקשה. ליאת.

אין אנשים רעים יש אנשים שרע להם... נכון? ליאת

09/12/2015 | 12:33 | מאת: מיכ

קשה, רוצה לומר שקראתי ואיתך, את חזקה ותצליחי!

מנהל פורום פסיכותרפיה