מעדכנת :-)

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/12/2015 | 08:40 | מאת: א.ה.

הי ליאת יקרה, עדכון קטנטן - אנחנו, המטפל ואני עדיין עורכים פגישות הכוונה ושמירה. יש ביננו קשר טוב עכשיו. סופ"ש נעים ותודה חמימה ולבבית, בהערכה, א.ה.

א.ה יקרה נשמע טוב, רגוע כזה, אנושי ואישי. והחמימות והלבביות בהודעתך מתיישבת לי טוב על סוף השבוע הקפוא שלפנינו :) אז גם לך... ליאת

07/12/2015 | 09:37 | מאת: א.ה.

הי ליאת חמודה, תודה :-) הקור קשה. וגם בדיוק המזגן אצלי נשרף. באסה משהו. אין נפגעים ושלום לכולם. דואגת למי שאין להם הגנה. ומשהו מצחיק שרץ בפייסבוק - "מי ייתן ואחרי החג נהיה לנר ולא לסופגניה" :-) להת' א.ה.

מנהל פורום פסיכותרפיה