א.ה יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/12/2015 | 13:41 | מאת: סיגל אביב

חושבת שהבנתי מי את ... לא חושבת שניפגשנו כאן ...כתבתי כאן בתקופה מאוד קשה טריגרית ודיסוציאטיבית בכינוי sigal ...בעיקר כאב אמיתי ללא כוח...ואז הגעתי לשם וניכנסתי בכינוי אחר וניכנסתי בתקופה שהפורום סער לא באתי עם אותו הכאב כמו שהיום קשה לי ואני רוצה לפצל ...אולי בגלל זה איחדתי כאן את שמי כדי לא לאפשר לעצמי את הפיצול הזה ....בכל מקרה זאת אני ...

04/12/2015 | 08:26 | מאת: א.ה.

הי סיגל-אביב חביבה, שולחת לך חיוך וחיבוק מחזיק. יהיה טוב, נאמין? שלך, א.ה.

מנהל פורום פסיכותרפיה