וואו..ליאת יקרה!

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/11/2015 | 19:19 | מאת: מיכ

לא להחליט כרגע..כן, זה מה שנחוץ לי אולי.....אבל היא לא מבינה, היא רוצה שאחליט בפגישה הבאה..שאודיע אם אני באה או לא :( מעצבנת אחרי כל כך הרבה זמן :( אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף החלטתי שאגיע אבל זה יהיה סתם.....כי אי אפשר לשתף שם! פשוט אי אפשר במקום שכזה...בוכה בגללה וכועסת עליה כל כך :( שהיא אומרת שהיא איתי ומבינה וכו'......נשמע סתם....הכל סתם.......כאילו כבר לא אמין כזה......אוףףףףףף

מיכ לנשום עמוק :) אני בטוחה שהיא תבין. יש ביניכן קשר ארך טווח, תדברו... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה