בעיה התמכרות לנערות ליווי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/09/2015 | 19:19 | מאת: דן

שלום ליאת, שמי דן, בחור בן 24, הבעיה שלי התחילה בגיל 22 שבה התנסיתי בפעם הראשונה בנערת ליווי ונהנתי מזה בצורה לא נורמלית, הסיפור שלי הוא שמשהתחלתי להיות פעיל מבחינה מינית מגיל 18 כמעט ולא גמרתי בעיקר בגלל הכדורים שלי שבין השאר מעקבים גמירה, גמירה גם לא הגיעה עם בנות הזוגות וסטוצים מזדמנים, מאז הפעם הראשונה עם הנערות הליווי, שאותה נערה גרמה לי לגמור מהר, התמכרתי , אני לא יודע אם פסיכולוגית או גופנית, אבל הפעמים היחידות שאני גומר הן רק אצל נערות ליווי, דבר אשר גרם במשך השנים לבזבוז של עשרות אלפי שקלים, ועקב הבעיה של אי שפיכה שלי ביומיום ואי אוננות, הפתרון היחידי שלי לגמירה ו"התרוקנות" היא ללכת לנערת ליווי, גורם לפחד שאני מכור, תודה על העזרה

היי דן, אתה כבר ברבע דרך כי נתת שם לבעיה והוא נכון- התמכרות. כדי להבין התמכרות אנחנו צריכים לדעת מה היא משרתת את מה היא מחליפה ואז לתת לה מענה אבל אחר- בריא ומיטיב. את כל זה ניתן לעשות רק בטיפול ונראה לי שחשוב שתלך. התמכרות יכולה להמשיך ולגדול ובינתיים אתה מפספס אינטימיות אמיתית עם בנות זוג פוטנציאליות. חג שמח ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה