האם לאורך השעה הטיפולית יש משמעות?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/09/2015 | 20:19 | מאת: יעלי

הי ליאת רציתי לשאול האם יש משמעות לכך שאורך השעה הטיפולית הוא 50 דקות.וכמו כן האם יש משמעות לרוח שלוקח המטפל בין מטופל למטופ שהוא 10 דקות? תודה

היי יעלי שאלה חשובה. נדמה לי שזהו פרק זמן שהגיעו אליו כנראה די במקרה שבו חשבו שגם יקרה איזשהו תהליך טיפולי משמעותי אך לא עמוס ומציף מדיי וגם המטפל יוכל לנוח לעכל ולעבד בין פגישה לפגישה. אני יודעת שיש מטפלים שהחליטו על פרק זמן קצר יותר או גם ארוך יותר... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה