לבינתיים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/08/2015 | 18:09 | מאת: דני

שלום,יש לי שאלה. אני מטופלת במרכז המתמחה בתחום מסויים. המטפלת שלי יצאה לחופש של חודשיים ו לא חשבתי שיהיה לי קשה בכלל,זה לא עלה על דעתי למרות שהציגה בפני שעלול להיות לא פשוט. עכשיו שבועיים אחרי שנסעה אני מרגישה רע מאוד ומאוד לבד. היא שלחה מייל מיוזמתה ודרשה בשלומי. אבל אני לא רוצה להפריע לה וחושבת ויודעת כמה החופש חשוב. גם לי.. אני תוהה,עד כמה זה אתי/מוזר/הגיוני/ריאלי,לקבוע פגישה עם המטפלת הקודמת שלי? רק אדגיש שעזבתי את הטיפול איתה רק מהסיבה שפחות יכלה לעזור לי בתחום שהייתי צריכה בו עזרה אך מעבר לזה היה בנינו קשר מאוד מאוד חזק למשך כמה שנים. אך לא ראיתי אותה לפחות שנתיים ולא החלפנו מילה בזמן הזה.. אשמח לדעתך המהירה כי קשה.. תודה, דני (בת)

היי דני אני לא בטוחה שהעניין פה הוא האתיות אלא השאלה האם פגישה עם המטפלת הקודמת אכן תועיל באמת? זה כמו למלא איזשהו חלל במשהו העיקר למלא ואולי אותו משהו כבר אינו מתאים כפי שאת כותבת. נורא קשה להשאר לעיתים עם חלל. באמת קשה ולכן מבינה אותך, יש לנו רצון עז למלא אבל האתגר הוא לנסות להכיל בכל זאת את המקום הזה של החסר ולדעת שעוד מעט המטפלת חוזרת, אולי גם בכל זאת תשלחי לה מייל אם תראי שממש קשה לך אני בטוחה שגם אם היא בחופשה היא תבין ותענה. ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה