ליאת יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/08/2015 | 09:29 | מאת: מיכ

מקווה שאת בטוב...הזמנים הולכים ומטמעטים בנראות שלך כאן. בכל מקרה רוצה לשתף שאני בטוב, ויש המון שינויים חיוביים, אני שומרת על עצמי מבחינת משקל, לומדת לאזן! מרגישה טוב עם עצמי ומחוברת לגוף ולנפש יותר מתמיד....מבולבלת קצת מהטוב אבל מגיע לי טוב!! ועכשיו מתחילה לחשוב על פרידה למרות שלא דובר על כך כלל בטיפול...אני פוחדת, פוחדת מלהפרד, שלא אסתדר לבד..שלא יהיה למי לפנות.איך נפטרים מתלות במטפל? זה מסובך.....אני עדיין תלויה בה.....מחכה לפגישות, האם זה ישתנה אי פעם גם??? ואוכל להפרד בשלווה????? יש דרך שהתלות תפסק כבר??

מיכ יקרה, מתנצלת שוב על העדרותי הפעם, כרגע הכל בסדר, תודה שאת שמה לב ומתעניינת. אני מבינה את התחושות הסותרות שמחד את דווקא מרגישה שיפור ומאידך- זה מוביל להרגשה שאולי תהיה פרידה וזה לא קל. אני לא חושבת שאם נפרדים אי אפשר לשוב ולפנות למטפל זה לא שהוא נעלם...חשוב לזכור זאת. לפעמים גם מתחילים בכך שמורידים את מינון הפגישות נגיד נפגים פעם בשבועיים ועוד. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה