דרישת שלום

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/06/2015 | 01:35 | מאת: מאי

היי ליאת, המון המון זמן לא כתבתי פה.. מה שלומך? האמת שאין לי משהו יותר מידי חשוב להגיד.. סתם רציתי לקפוץ להגיד לך שלום :) ואולי גם לספר שכבר עוד מעט 4 שנים בטיפול.. התהליך קשה אבל מרגישה שהוא עוזר לי מאוד.. הקשר עם המטפלת מעולה ומיטיב.. וכבר תקופה ארוכה יחסית מגבשת דעה שטיפול פסיכולוגי משתלם וטוב!! מקווה שימשיך ככה.. נשתמע ;) מאי

הי מאי איזה כיף לשמוע ממך ואיזו דרישת שלום נחמדה. נעים לשמוע שאת יכולה לתת מקום גם לטוב, ולרוגע שבשיגרה ולא רק (כמו רובינו...) כשקשה או בוער או מציק. מאחלת לך שימשיך כך ואף יותר! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה