משמעות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/06/2015 | 16:35 | מאת: מישהי

שלום,אני מטופלת כבר שנה וחצי במרכז שמתמחה בנושא מסויים. הגעתי אליו לאחר טיפול אצל פסיכולןגית פרטית שהרגשתי שהנושא איתו אני מתמודדת,גדול עליה ושהיא לא מצליחה לעזור לי. יחד עם זאת,עזרהלי בהרבה דברים אחרים,הטיפול איתה נמשך כשנתיים והקשר בינינו היה מאוד טוב ונכון עבורי. היה לי מאוד קשה לעשותאת המעבר ממנה אל המרכז. היום,אחרי שאני בלעדיה כבר שנה וחצי והיא לא יצאה לי מהסיסטם בכלל בכלל (רק במחשבות,לא ראיתי אותה ולא דיברתי איתה בכלל כל הזמן הזה),ואני במקום קצת קצת יותר טוב אבל עדיין מורכב וקשה ביומיום,יש בי מחשבות חזקות עד כדי שכמעט מסמסת לה אם אוכל לחזור להיות מטופלת שלה. רציתי לשאול מה רע יכול לקרות אם אהיה מטופלת גם אצלה וגם במרכז,שכן הם מספקות לי צרכים שונים ועוזרות לי בצורה שונה..? מה דעתך על הכפילות הזו ולמה אם בכלל זה לא מקובל? תודה רבה;)

היי מישהי לגישתי (אבל זו דעתי) תמיד בוחנים כל מקרה לגופו. נכון שבגדול יש לעיתים בעייתיות כשאר משלבים שני טיפולים, מצד שני, לפעמים זה כן הולך במקביל בדיוק משום שכל אחד מספק ועוזר למשהו אחר. במידה והמטפלת שלך גמישה ומאמינה גם בגישה זו האם יכולה להיות אפשרות למשל שתפגשי איתה במינון שאינו גבוה במקביל לטיפול במרכז? האם יש מקום לבדוק איתה את זה? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה