הם שוב פוגעים בי טריגר!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/04/2015 | 01:01 | מאת: טליה

ליאת בלתי נסבל לי קשה לי לנשום אני רועדת נכנסתי לנוח במיטה אבל אין מנוח הם כאן פוגעים בי כולם כאן במיטה שלי אין לי שליטה לעצור את זה אני ניתוק מהגוף שלי ..שמסתכלת מהצד וראוה כל מה שעושים לי רוצה שקט רוצה מנוחה ולא נותנים לי אולי רק המות שלי יבאי לי שקט ככה מרגישה שאני צריכה להעלם מכאן שיפסיקו לפגוע

היי טליה המוות אינו באמת מקום בטוח. הוא שם תמיד אבל הוא פשוט הכלום הגדול, בחיים לעומת זאת יש הרבה דברים גם טובים וגם רעים מאד כפי שכתבת. הכאב לפעמים נדמה כבלתי נסבל במיוחד כאשר חווים אותו לבד, וחשוב שתפני לעזרה מקצועית טיפולית, אולי לקו לנפגעות תקיפה מינית? ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה