זיכרונות מן העבר לטוב ולרע

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/04/2015 | 19:58 | מאת: שלום

זיכרןנות מן העבר השאירו לי הרבה משמעות רגשית נלוות. ככה זה בנוי אצלי. בעוד נראה שהשכחה היא מצב 2גיל אצל אוב האנשים. אצלי גם מצבים גם חויות טובות וגם קשות ופגיעות. למרבה הפלא גיליתי שבעוד לי הזכרונות נותרו אבל גם הרבה סלחנות וויתור דווקא המפגש עם אנשים שכביכול שכחו אצלם השאריות נותרו מאוד חדים נוקבים ואפילו פוגעניים כגודל פשטות הדברים גם המיקוד חוסר עיבוד. גם חד צדדי וגם שטוח. האם זה דבר מוכר שאנשים חווים בצורה שלא ממש זוכרים לעןמק אבל כן נותרים עם חוויה שטוחה וחדה? נראה לי שאני שונה באופן החוויה והעיבוד. מה בעצם אני מתאר?

היי שלום, לרוב האנשים יש זכרונות מן העבר שחלקם עמוקים וברורים יותר וחלקם זכורים באופן שטוח אן גם בכלל לא. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה