הקלטת המפגש

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/04/2015 | 15:51 | מאת: לא רלוונטי

שלום . עד כמה זה חוקי יהיה להקליט שיחה עם הפסיכולוג ללא ידיעתו? זה נעשה כבר מהמפגשים הדי ראשונים בעיקר על מנת שאוכל לעקוב אחרי ההתקדמות שלי ולשחזר את מה שנאמר בחדר כיוון שהרגשתי שאני כל כך בתוך החוויה שאני לא זוכרת כל כך מה נאמר. כמו כן ללמוד מ"מהלכים" שלו איך הדברים נשמעים מבחוץ. אני לא מספרת לו על כך עקב החשש שזה לא חוקי ואולי לא מוסרי? אשמח לדעתך בעניין.

היי לך אני לא זוכרת כרגע את החוק אבל אני בטוחה שהמעשה הוא לא אתי. אף אדם לא היה מוכן שיקליטו אותו ללא ידיעתו ויש כאן עניין של אמון ביניכם. מציעה לך או לשתף אותו או להפסיק לעשות זאת. ליאת

14/04/2015 | 06:09 | מאת: לא רלוונטי

האם זו יכולה להיות סיבה שיפסיק את הטיפול?

אני לא יכולה לדעת מה תהיה החלטתו...אבל כמובן שצריך לקחת זאת בחשבון.

מנהל פורום פסיכותרפיה