הפורום קיים?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/04/2015 | 13:22 | מאת: יעלה

אני רואה שהמנהלת של הפורום לא עונה כבר הרבה זמן. האם הפורום פעיל? אני בת 23,אמא לתינוקת בת 8 חודשים. בימים האחרונים התחלתי להרגיש שאין לי כוח לשום דבר כמעט. בהתחלה חשבתי שזו עצלנות כזו ורצון להיות עם הבת שלי כל הזמן. אבל אני מרגישה שזה כבר לא זה. אח שלי אמר שרזיתי מידי ושאני צריכה ללכת לטיפול כי עכשיו אני לא אחראית רק על עצמי.. הסכמתי איתו והלכתי לפסיכולוג דרך קופת חולים. הייתי אצלו כבר לפחות 5 פגישות. ואני חייבת להודות שאני לא מבינה על מה אני משלמת.. אני אומרת לו מה אני מרגישה ו(סליחה על הדיבור הלא יפה) האידיוט חוזר אחרי.. למשל "אני מנסה לקום מהמיטה ומרגישה שאם אקום,אפול או פשוט לא אהיה מסוגלת באמת לעשות דברים" ואז הוא אומר "את ממש מרגישה מוטשת..ממש מרגישה שלא תצליחי כלום".. מה אתה עושה ממני צחוק? זה מה שאמרתי מה לא היה ברור?? אני מרגישה שהוא זורק לי ססמאות קלישאתיות לאוויר החדר וזה מוציא אותי מדעתי..אמרתי לו את זה והוא ממשיך..אמרתי לו שאני לא בת 7...שכבר לא מדברים ככה היום. אנשים יותר אינטילגנטים ב2015... מה לא בסדר אצלי...או אצלו???

היי יעלה הפורום פעיל, התשובות התעכבו עקב מחלתי. אז בקיצור אני פה עכשיו..:) ולשאלתך, אז לא, פסיכולוגים של ימינו אנו אינם אמורים לדבר כך ובהחלט עליהם לתת ערך מוסף שהוא מעבר להנהונים או חזרה על מילות המטופל. אם זה מה שאת מקבלת ממנו ולא יותר מכך פשוט תשקלי החלפת מטפל/ת . הכי חשוב שכן תקבלי טיפול כי נשמע שיש בו צורך ושיש קושי או דכאון? אחרי לידה משהו שעלול לקרות וקורה להרבה נשים ואם מטפלים בזמן אז הרבה יותר קל להתמודד הן מול עצמך והן בבית למול התינוקת. לפעמים לוקח זמן עד שמוצאים את המטפל/ת המתאימ/ה שיש כימיה איתו ותחושה של התקדמות הבנה ועוד לכן חשוב לא לוותר! ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה