שלום

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

30/03/2015 | 16:54 | מאת: מאת

הי, מה עושים כשיש הרגשה שהפסיכולוג לא מספיק מקצועי, לא יודע לאבחן, לא יודע להגיד אם מדובר בתופעה כזו או אחרת? תודה

היי לך השאלה היא האם התחושה היא שהפסיכולוג אינו מספיק מקצועי בכלל או שזו תחושה רק סביב שאלת האיבחון? כי אם יש תחושה כללית של חוסר מקצועיות אז נשאלת השאלה מדוע להשאר אצלו? אם מדובר רק על עניין האבחון, יש מטפלים שאינם נוטים להכנס לאבחנה זו או אחרת כחלק מגישה טיפולית ולכן כדאי לבדוק עם המטפל אולי זוהי גישתו? ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה