מי מגדיר?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/03/2015 | 22:04 | מאת: יובל

הי ליאת, ברשותך, אני כותבת עוד, בהמשך להודעה שכתבתי לך כאן לפני כמה ימים. אני צריכה עוד קצת מילים שלך ועזרה להבין, אני יודעת שזה חלקי כאן בפורום, אבל כרגע המילים שלך עוזרות לי ועושות לי סדר שלו אני זקוקה מאוד. אני רוצה לשאול- איך אני יודעת יכולה לדעת מה זה הדבר שקרה לי? מה זה היה? זו הטרדה מינית? כשאת עוד לא בת 15 ובחור בצבא עושה איתך כל מיני דברים, בלי שאת ממש מוכנה אליהם, וזה מרגיש לא מתאים ולא הדדי אבל את לא מתנגדת... השבוע היה לי שבוע קשה, סביב התוכנית של עובדה על ארז אפרתי. אבל למה? אני לא נאנסתי ואף אחד לא לקח אותי בכוח מהרכב ולא פוצץ אותי במכות ולא איים על חיי. אז מה זה? למה אני מרגישה בבטן את ההתכווצות הזאת? כאילו זה נוגע בי במקום הכי כואב?

היי יובל כשמישהו עושה לך דברים כנגד רצונך זו הטרדה ולא חייב להיות אקט של אונס כדי שכפייה שכזו תקרא: הטרדה מינית. שוב שאומרת לך אני מרגישה שמאד חשוב שתתני לזה מקום בטיפול. ההתכווצות בבטן שתיארת מעידה שזה כואב ולא מרפה וזה לגמרי נורמלי שכך תרגישי! לתת מקום יכול בסופו של דבר לעזור לזה שיכאב פחות גם אם בהתחלה זה נדמה ככואב יותר. ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה