תהייה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/02/2015 | 07:19 | מאת: דר

שלום. אני בת 26 מטופלת אצל מישהי בגלל פגיעה מינית מתמשכת מהילדות. ביום ראשון ה8,2 שברתי את היד. ביום חמישי הרגשתי אבודה וחרדה ופחדתי שאעשה משהו לעצמי והתקשרתי לשאול אם אפשר לבוא היום. היא כתבה לי שבשמחה וניפגשנו. בפגישה סיפרתי לה מה קרה וגם סיפרתי שזה קרה ביום שלישי,ולא בראשון. )שיקרתי( . ביום ראשון שאחרי,הגעתי שוב לפגישה שלנו. היא אמרה שהמזכירה שלה ראתה במחשב שהייתי במיון ביום ראשון (אחרי הפגישה שךנו ב8.2) . היא ניסתה להבין למה שיקרתי או למה היה בי צורך לומר שזה קרה בשלישי. לא ידעתי לומר והלכתי הביתה בהרגשה מזעזעת חשבתי שאני משתגעת. התקשרתי אליה והתנצלתי ובכיתי ואמרתי שאני מרגישה רע ושאני מרגישה מפלצת. היא הייתה קצת קרה. וגם שלחה לי אס אם אס שאם אכפת לי מזה שהיא נפגעה אז כנראה שאני לא מפלצת ושהיא מציעה לי לכתוב לה במייל למה לדעתי הרגשתי צורך לסלף את זמן המיון וגם שאכתוב על הקושי להגיע לאזכרה של אמא שלי ביום שישי (מחר). כתבתי לה במייל ביום שני (לפני שלושה ימים)שאני לא יודעת למה אמרתי לה שזה היה בשלישי ושאולי לא רציתי שתחשוב שכאילו הלכתי למיון אחרי הפגישה ולא אמרתי לה. ושאני לא באמת יודעת למה עשיתי את זה,כתבתי לה גם ששתיתי יותר מידי ושאני מרגישה רע וגם כתבתי שאני מפחדת עם האזכרה והניסיון לחשוב על זה גורם לי להשתגע ולחשוב דברים מסוכנים. המטפלת לא ענתה למייל...ואני שואלת את עצמי איך זה ייתכן שכתבתי דברים משמעותיים עלי והיא בכלל ביקשה וכבר יום חמישי ומחר האזכרה והיא לא הגיבה.

היי דר, סבלנות, אני מאמינה שהיא תענה. יכול להיות שהיא עסוקה מכל מיני סיבות שאינן קשורות אלייך, ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה