חולה ירח

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/02/2015 | 10:10 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בני בן ה7 "חולה ירח" כבר כמה שנים,שמחמיר בזמני לחץ וכד. לצערי הרב בזמן שהבייבי סיטר שמרה על ילדיי היא לא הבחינה שהוא יצא מהבית ושוטט ברחוב דקות ארוכות-את זה הוא זוכר כי הוא התעורר פתאום באמצע הרחוב.... מזלי שזה ניגמר יחסית בטוב. אני חייבת לעזור לו,לטפל בזה לפני שחלילה יקרה לנו אסון של ממש! למי אני אמורה לפנות?ונהייתי מעדיפה כמה שיותר טיפול טיבעי תודה מראש!

היי לך נראה לי שהכי נכון זה לפנות קודם לרופאת משפחה שתפנה אתכם לבדיקות מתאימות מבחינה נוירולוגית. משם אפשר להמשיך לשקול דרך טיפול, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה