עדיין

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/01/2015 | 22:47 | מאת: .

עדיין מתעלמים ממני... כתבתי לו שעושה לי רע ולא פרסם ולא הגיב אני לא עומדת יותר ביחס הזה... אני לא יכולה עוד לסבול את זה שעושים לי ככה... לא יכולה להניח למקרה הזה של הפורום האחר.. איך יכול להיות שעונה לכולן חוץ ממני??? גם על אלה שהוא מתעצבן הוא ממשיך לענות. רק הודעות שלי לא עולות... אני עייפה

היי נקודונת אני יודעת כמה מפתה להיות במקום של "איפה שפוגעים בי" "ולהתבחבש" במקום הזה ולהיות בו ממש לעומק אבל באמת באמת שזה רק לוקח למצולות ולמקום פוגעני- כלפי עצמך. נסי להסתכל על היכן שאת כ-ן למשל פה בפורום, משוכנעת שגם במקומות אחרים, ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה