פגישה אחרי סיום טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/01/2015 | 20:29 | מאת: תמר

שלום ליאת האם זה נכון לדעתך להחליט על פגישה נניח פעם בשנה( בחג או יומולדת) לשם עידכון והסתכלות על הטיפול לאחר סיומו?או שזו רק בריחה מהתמודדות עם הפרידה? נדמה לי שגם אני וגם המטפל נשמח לכך טבל הוט לא יציע בעצמו. הכונה לפגישה בקליניקה ובתשלום כמובן תודה תמר

היי תמר אני חושבת שבעניינים הללו אין "נכון" או "לא נכון"...אם זה מתאים למטפל וגם לך אז הכל בסדר! ואני לא רואה בזה בהכרח "בריחה מהתמודדות"... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה